Cevap: idare ret verdi...
En sağlıklı bilgiyi dosyanızı takip eden avukatınız verebilir.
yusuf bey avukatım ile her görüştüğümde bekliyoruz diye cevap alıyorum beklediğmizi biliyorum fakat muhakkak bi fikri düşüncesi vardır diye düşünüyorum bu arada davayı sağlık bakanlığına açtık izmir 4. idare mahkemsinde 3 üye den 2 üye red heyet başkanı ise benim lehime karar veriyor avukatımın söylediği şey 4 idare devletten yana çıkmış yani devleti korumuş manasında bana açıklama yapıyor eğer öyle ise bile danıştay da ben haklı olsam bile devlet lehine mi karar verir yoksa tamamen bağımsız kişi haklarına göre mi inanın kafayı yemek üzereyim bildiğiniz ayağım sakat kaldı askerden çürük raporu aldım iş gücü kaybım oldu vb şeyler ile karşılaştım göz göre göre davamı kaybedeceğim galiba.Bu arada danıştay idareden savunma istemiş ara karar gibi bişey vermiş yd savunmadan sonra diye şimdi ise dosyanız karar aşamasında yazıyor.
İlgili Dairenin iş yükü fazla ise ki öyledir; şu kadar sürede karar çıkar demek mümkün değildir. Mahkemeler tarafsızdır. Devletten taraf mahkeme yorumuna katılmıyorum. Davanızda verilecek kararın hukuka aykırı olduğunu düşünürseniz taşıyabileceğiniz üst mahkemeler de var.