Erkeklik Görevini Yapmama
Eşim benim boşanma davama karşılık boşanma davası açarak boşanma davamızı uzatma amacı ile iki dava birleştirilmesi kararı ile mahkeme ileri tarihe taşınmıştır.
Eşimin ikametgahı benim dairemde yok fakat bana dairemden uzaklaştırma kararları aldırmıştır.Bana bir ara Ankara da olduğunu beyan etmiştir.Mahkeme celplerini almamıştır ve mahkemelere katılmamış son dava gelerek avukatı ile karşı dava açıldığını ve benim 2016 Aralıkta açtığım dava ile birleştirme kararı alınmıştır.Fakat eşim mahkemeden bazı sürelerde davadan fotokopi dilekçe ile talep etmiş ve davadan haberi olduğu da kanıtlanmaktadır aslında.Eşim konutumu kullanma maktaydı otel gibi gidip gelmekteydi.Bende evde herhangi bir zarar ziyan sabotaj olmaması için elektrik su doğal gaz aboneliklerini kapatmıştım.Şimdi bana eşlik sorumluluklarını yerine getirmediğinden mahkeme açmış kendimi nasıl savunabilirim.
Görüşleriniz nelerdir.Abonelikleri 3 ay önce kapatmıştım.
Evlilik öncesi yaşantı evlilik sürecine dahil edilebilir mi?Mal paylaşım rejiminde?
Cevap: Erkeklik Görevini Yapmama
Karşı dava dilekçesini bilmeden birşey söylemek zor. "Erkeklik görevini yapmama" cümlesi neyi ifade ediyor onu bilmek gerek.