Özel eğitim kurumları yayınları istediği gibi değiştirebilir mi ? / İmzaladığım sözleşmede yazmıyor
öncelikle selamın aleyküm
eğitim kurumumuz kayıt esnasında bize sözlü olarak piyasada isim yapmış yayınları vericeklerini söylediler, bize verilen yayınlar adını ilk kez duyduğum kendi çapında yayınlardı (yayınlar kayıt esnasında verilmedi)
an itibariyle baktığımda aralarda 3.5 katı fiyat farkı var yayınların ve yayınlar sorunlu yanlış sorular vs. çıkıyor
sözleşmede bulunması gereken hükümler nelerdir ?, hak talep edebilirmiyim
Cevap: Özel eğitim kurumları yayınları istediği gibi değiştirebilir mi ? / İmzaladığım sözleşmede yazmıyor
Sözleşmede yazmadığına göre bunu talep edebilmek için iddianızı ispatlamanız gerekecek.
Ancak bunu tanıkla ispatlayamazsınız. Eğitim kurumu el ilanları, afişleri vs. gibi yazılı bir delil bulmalısınız.
Cevap: Özel eğitim kurumları yayınları istediği gibi değiştirebilir mi ? / İmzaladığım sözleşmede yazmıyor
Facebook gruplarında yer alan ilanlar delil niteliği taşır mı ?
Bahsettiğim yayın ve aynı şekilde nam yapmış hocalarda eğitime devam ediyor (saydıgım kadarıyla listede yer alan eğitimcilerden en az 5 tanesini hiç görmedim)
kendi logoları vs. Var yada facebook linkini alsam bi anlam taşır mı?
Aynı şekilde başka bir ilanında gene o kaliteli yayınları renkli punto ile yazıp hizmetinizde denmiş ve nam yapmış hocalar yazılmış
Başka bir ilanında 60 tl den başlayan fiyatlarla memur ol denilmiş bu ifade doğrumudur