İş bankası ısrarla şubeye çağırıyor
Merhabalar internetten üzerinden ürün satışı yapıyorum. kapıda ödemeli olarak değil önce ürünü gönderiyorum sonra parayı alıyorum genellikle çevrem olduğu için sıkıntı olmuyor iş bankası hesabıma çok fazla para giriş çıkışı oluyor. bugün uygulamaya girdiğim zaman Anında bankacılık kanallarımızdan yararlanmak için lütfen şubenize başvurunuz diye bir hata verdi ? aradım ama bir tek şube bilgi verir diyorlar. daha önce başına böyle birşey gelmiş olan varmı şubeye gitsem ne gibi birşeyle karşılaşırım
Cevap: İş bankası ısrarla şubeye çağırıyor
Kayıtdışı para hareketleri 5549 sayılı kanun kapsamında izlenmektedir. Bu kanunun 19A maddesi uyarınca bankaların şüpheli işlemleri bildirme yükümlülüğü vardır. Bankaya giderek detayları öğrenmelisiniz. Hesabınız bloke olduğu gibi suç şüphesi halinde hesabınıza el konabilir.
Merhabalar,
Aynı problemi bende yaşadım. Şubeden çıktım az önce. Tam bir bilgi vermediler. Bize de müşteriler para yatırıyor ama söylediğiniz kanunu araştırdım 20.000 tl üstüne bakıyor masak. Ben hesabımıza geleni Android uygulama üzerinde tutuyorum. Ancak 20.000 tl olmamış bile aylık Tutar. Neden olduğunu bizde anlamadık. Atm kartına da el koyuldu
Merhabalar .Bende internet üzerinden maç sonu ödemeli kupon satıyorum. maç öncesi 1 kuruş dahi almıyorum kupon tutunca para alıyorum.Bugün işbankası hesabım ise aynı durumda oldu. bu durumla ilgili bir sıkıntı olur mu?