4 ay önce 2. El Telefon aldım tehdit ediliyorum

Merhabalar 4 ay önce çalıştığım iş yerindeki müdürümden 2. El telefon aldım telefonculuk yapıyordum. Daha sonra  aldığım  telefona 300 tl kadar borçla aldım  aynı yerde çalıştığımız için telefonu verdi. İşten ayrıldım o ay ve çok borcum  olduğundan işsiz olduğumdan borcumu ödeyemedim . Şimdi beni tehdit ediyor şu kadar zaman sonra ödemezsen seni mahkemeye veririm telefonu çaldı diye. Diyor. Not : telefonun faturası  benim aldığım kişinin üstüne değil yani oda 2. El aldı o telefonu ve böyle bi durumda aradan  geçmesine  rağmen dava edebilir mi beni ? Ne yapmam gerekiyor  yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden  çok teşekkür ederim

Cevap: 4 ay önce 2. El Telefon aldım tehdit ediliyorum

İkinci el telefon alıp satarken yazılı sözleşme yapılmazsa, bu şekilde "çaldı" suçlamasına maruz kalabilirsiniz.

Cevap: 4 ay önce 2. El Telefon aldım tehdit ediliyorum

Alıntı:

Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı

İkinci el telefon alıp satarken yazılı sözleşme yapılmazsa, bu şekilde "çaldı" suçlamasına maruz kalabilirsiniz.

Hırsızlık ciddi bir suçlamadır. Olay ödeme sorunudur. Şahıs çalmadığını ispatlayabilir iftira davası ve tazminat hakkı elde edebilir.
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi