Whatsapp Üzerinden Küfür Hakaret
merhabalar az önce bi whatsapp konuşmasında küfür ve hakarete uğradım. ayrıca benle alakası olmayan bir şeyle suçladı başta konuşmalar şu şekilde;
Şahıs: Ş
Ben: B
-----------
Ş: Hey
Ş: Hackerlikten felan anlıyon mu sen
B: bazen
Ş: Tumblrım durduk yere kapatıldı
Ş: Kendi kendine naısl kapatılsın
Ş: Sen mi yaptın
Ş: Öyle hissediyorum
Ş: Grubtan attım diye
B: ahahha
B: benle alakası yok ama
B: iyi olmuş :)
Ş: ne gülüyon amk
B: kaç takipçin vardı
Ş: Allah belanı versin
Ş: Takipçi
Ş: Umrumda değil
B: isim mi?
Ş: 3 senelikdi
B: allah belanı versin demeseydin
B: nasıl açtıracağını öğrenmiş olacaktın
B: o hakkıda kaybettin
Ş: Sen yaptın dimi
B: yok banane ne işim olur
Ş: Öğretmezsin
Ş: Öğretsene aq
Ş: Demedim say aşırı
Ş: Sinirliyim
Ş: Moralim bok
B: allahın işi işte
Ş: Lan ben naptım
B: onu ben bilmem
B: :/
B: ama keşke ben yapmış olsaydım ya
B: tüh
Ş: İyi olmuş derken bişey yok ya
Ş: Şetefsiz
Ş: Siktirgit şurdan
Ş: Tipine sokayım
Ş: Şuna bak
Ş: Veled
B: ahahah
B: anca küfür zaten
B: insan gibi konuşmayı bilmezmisiniz siz hiç :)
konuşma sonu ve engel yedim. dün bu arkadaşın kurduğu whatsapp grubundaydım ve durduk yere atmıştı beni neden attın diye sormuştum kafam esti demiştim tamam demişti bu konuya o konuşmaları eklemiyorum. bu sabah tumblr tarafından hesabı kapatılmış ve baştaki konuşmalardan itibaren olayın son noktası burasıdır. sırf dün durduk yere attı diye güldüm ben ve daha sonra whatsapp engelli olduğu için sms attım ve attığın küfürlerden dolayı seni mahkemeye vereceğim dedim sen beni kışkırttın diyor. ben şahsa herhangi bir şekilde küfür etmedim. sadece dünkü yaptığı şeyden dolayı oh olmuş dedim. bu kışkırtmaya girer mi? şahsı mahkemeye vereceğim. bana bu tarz küfürler atmasına hiç gerek yoktu. sizce ben mi haklıyım o mu? mahkemeye versem kazanır mıyım? değerli yorumlarınızı bekliyorum. konuşmada bazı karakterleri bilerek öyle yaptım çünkü whatsappta direkt o şekilde yazdı ve yazıldı hiçbir değişiklik yok.
Cevap: Whatsapp Üzerinden Küfür Hakaret
karşı tarafla uzlaş bence . mahkemeye gitmesini önle . sen kazansan yada o kazansa bile mahkeme işi zordur git gel :)