Kendini kurnaz zanneden cagri merkezi temsilcileri.
Degerli hukuk fakultesi buyuklerim ben avukatligin a sindan anlamam ama bu icra konularinda inanin avukattan daha cok bilgi sahibi oldum. Bire bir yasadigim olaylar ama belirtiyim kimligim bir sekilde baska birilerinin eline gecmis ve icralik olmusum. Cep telefonu operatorleri internet telekom vs . Bu konuda celpler bana ulasmamis ben itiraz edememisim neyse . Simdi beni bir varlik sirketi ariyor diyor icraya geliyorum tabi haliyle panikliyorum korkuyorum . Neyse odicez tabi borcumuzu kimligi caldirdik btk ya sikayet ettik desekte dinlermi avukat ole bir vicdan olsa avukat olurmu neyse gunlerden cumartesi bu arada icraya gelicekler ya yalvardim 1500 lira istiyolar diyorum gelme kardesim 1000 lira hemen atiyim 500 de pazartesi malum cumartesi cozemiyorum yok 3 te gelcem hazir ol olemi gel dedim . Ne gelen var ne giden. Oldu pazartesi tabi ben yusuf yusuf isten izin al anadolu adliyesine git dosyayi kostur yaa bide ogren dosya arsivde bile yok mahsene indirmisler onunda cikmasi en erken 1 hafta neyse odedim ole bole parayi sikinti odemek degil ama suanda ariyorsunuz mesela ciddi bile almiyorum . Ya bir avukat ile tanistim bu konuda dediki ya devletin icra memuru seni niye arasin arayamaz devlet sozle degil evrakla is yapar maasina haciz yollar ya salakmi bu kadar alacakli sana esyalari kacirman icin firsat versin ben geliyorum desin dusundum mantikli . Yani adam hem esyani kacir dicek hemde hacze gelcek neyse sizden ricam bu basit numarali birakin aramayin taciz etmeyin kufur yemeyin . Alacaginiz var ise delikanli gibi isinizin pesinde kosun dosyanizi guncelleyin. Yada yasal yolla takip yapin taciz yapmayin inanin en sonunda bir cagri merkezi calisaninizi vurucam o kadar daraldim. Mesele ceza yatmak degil bole 50 lira prim alcam diye bedavadan adami vurmak olucak. Vesile olmayin . Yazik devlet size o rutbeyi boyle cakallik yapin diye vermiyor.
Cevap: Kendini kurnaz zanneden cagri merkezi temsilcileri.