Evden kaçmak istiyorum reşit değilim
Merhabalar eşcinsel bir bireyim babam beni öğrendi felan gibi bir şey oldu bi kaç açığımı yakaladı ve üzerime gelmeye başladı kısıtlamaya başladı aynı şekilde annemde sevgilimle olan fotoğrafları gördü o konuyu halletdim yalan dolanla ama şüphe düştü içlerine sürekli hakaret yiyiyorum afedersiniz "top,ibne vs." Gibi laflar söylüyor babam artık bıktım evden gitmek istiyorum kaçsam devlet bana sahip çıkarmı yurda yerleştirirmi ? Yurda yerleştirdi diyelim aynı ildemi oluyor ben aynı ilde olmak istiyorum. Birde mesela ben yurda gittim diyelim sevgilim gelip beni koruyucu aile olarak alamazmı kendisi bekar kardeşiyle yaşıyor evi arabası her şeyi var maddi durumu gayet yerinde bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Şimdi evden kaçmicam kaçarsam sevgilimin başı belaya girer o yüzden, kaçmam için ilk önce ailemin beni darp etmesi gerekiyor mazeretim olsun istiyorum. Lütfen şey diye düşünmeyin işte amacı sevgilisiyle yaşamak ama gerçekten öyle değil içimde o his var biraz fakat her şeyden önce hakaretlerden bıktım
Cevap: Evden kaçmak istiyorum reşit değilim
yapman gereken önce bir piskolojik tedavii görmen hakaret olarak algılama kardeşm ailen sn iyiligine üstüne gelirkene sense dayak yemek ıcın darp raporu dusunuyorsn sevgilin dedigin kişi sana 1 2 sene baktı diyelm snra yol verdiginde arkada sadece aieln olcak yüzüne bakabilirmsn orasını bilemicem ama senin durumunu yargılamak bana düşmez ama cok büyük hata içinde oldgunu bir abi nasiyatı olarak görebilirsn şuan cok genc oldugun ıcın düşüncelerin olgunca degil ilerde nekadar yanlış yaptıgını anlıyacaksın ama ozaman cok gec olabilecektir ailene bunu yapma derim ayrıca ibne vs demeleri normal cunku sen kendin eşcinsel oldugunu soyluyorsn adamda napsn agzından kacıp duruyor iyi düşün bir hata yapmışsın 2 defa yapma