Cevap: Aldatma Acil yarıdım!!!!!!!!!!
Avukatınızın tavsiyelerine uyun.
Zina kanunen suç olmadığı için karakola şikayet herhangi bir sonuç vermez.
Suç değil ama evlilik dava açılmadan önce yaşanan bir ilişki benim elimi güçlendirmesi için nasıl kullanmalıyım.
Öncelikle sakin olun. Önceden açılmış bir boşanma davanız sürerken eşinizin birliktelik döneminde sizi aldattığını tespit ettiniz. Şu an henüz boşanma kararı çıkmamışken ayrı bir zina sebepli boşanma davası daha açmalı süren davanızda bunu beyan edip davaların birleştirilmesini taşep etmelisiniz. Zira boşanma davası açıldıktan sonra yeni sebeplere dayanamazsınız. Avukatınızın tutumu neticelenmek üzere olan bir boşanma davasının uzamaması içindir ancak gerek nafaka gerek tazminat ve mal paylaşımında önemli bir detaydır. Hususu iyi analiz edip zina eylemini ispat noktasında neler yapabileceğinizi düşünün. Eğer kesin bir kanaat oluşmayacaksa avukatınız haklıdır.
Şahısın yazılı iletişim yolu ile sizi eşiniz olarak düşünüp itiraf etmesi anı paylaşması size yöneltilecek bilişim suçlamalarına yol açabilir.
Şu noktada eşinize durumu bildiğinizi ayrı bir dava açacağınızı iletip anlaşmalı boşanma teklif edip durumu lehinize kullanmakta düşünülebilir.
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüştüğü şahıs hala telefonu aramakta ve mesajlar çekmekte,Whapsaaptan'da tarih yazdı görüşmelerimizde.Bileşim suçu sayılabilir mi hat eskiden beri benim üstüme ve eşim kullanıyordu.
Başka isbat için neler önerebilirsiniz.Karakolda ifadesini aldırsam mesela benim eşim aranıyormuş gibi en son nezaman ve nasıl bir münasebetiniz oldu gibi sorular sorulsa??
Başka ne önerebilirsiniz benim yerimde olsanız??
Avukat beyin izah ettiği gibi zina suç olmadığından karakolluk durum yok. Keza telefon yoluyla rahatsız edilmekten şikayet etmenizde anlamsız şikayeti eşinizin yapması istenecektir.
Bir başkası gibi davranarak 3. Bir şahsın özel hayatını öğrenmek ve hatta bunu ifşa etmekte bildiğim kadarıyla suçtur.
Size usulsüz yöntemler öneremeyiz elinize kanuna aykırı olmayan bir delil geçirmelisiniz. Şu an için şahısla görüşüp davanızda ilişkisini itiraf ettirmek gibi pratikte sonuç alınamayacak yollar deneyebilirsiniz. Tavsiyem eşinizle görüşüp ilişkisini öğrendiğinizi ve elinizde kanıtınız olduğunu bildirip anlaşma yoluna gidebilirsiniz.
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eşim benim 2 yıldır dairemi boşatmamak ta ve canımı çıkardı mahkemeye gelmemekle tebligatları almamakla evimi vereceğim kiraya belki veremiyorum.
Görüşmüyorum ve bilgisi yok bu konudan.bu sefer karşı tarafı susturabilir.Ama yazışmaları var benimle şahısın.
Çirkef yani ona mahkeme yaklaştı bilgim olduğunu bilmesin bence uzamasın dava davada uzamaya kalkarsa delillere sunayım mı.