Ev sahibi kilidi değiştirdi.
26.10.2017 tarihin de bir kira peşin ve bir depozito vererek eve çıktım kontrat ve 12 tane senet yaptık bu ay 26 sında ödemem gereken kirayı 28 inde ödeyeceğimi ev sahibine bildirdim ve kabul etti ama bazı problemler nedeniyle ödeyemedim ve bugün iki kez beni aramış açmayınca çilingirle eve girip kiliti değiştirmiş bana da bunu mesaj attı.Evin boya badanası ve temizlik için 600 tl ve koltuğun birinde sigara yanığı var bunun için 1000 lira vermemi yoksa mahkemeye verip senetleri vereceğini söylüyor.Ben haklı olduğumu biliyorum ama iki tane problem var birincisi kira kontratı ben de değil sadece onda var ama ben elektirik ve doğalgaz benim üstüme orda ki dosyalar var ve son olarak kiraları elden verdim ama senetleri almadım adamın bunu inkar edeceğini düşünmüyorum çünkü mesajlar telefon konuşmaları var bu durumda ne yapmam gerekiyor.
Cevap: Ev sahibi kilidi değiştirdi.
Siz evde otururken ve içeride eşyalarınız varken mi kilidi değiştirmiş?
Cevap: Ev sahibi kilidi değiştirdi.
evet yani kontrat devam ediyor ben öğrenciyim sınavlarım olmadığı için memleketdeyim şu an ama oturuyorum yani eşya olarak kişisel eşyalarım var giysi vs. ev zaten eşyalı olarak tutuldu.
- - - Updated - - -
Yusuf Bey açıkcası benim endişem şu yönde senetleri kullanabilir mi?