TİB Yasaklı Siteyi Aktif Etmek
Merhaba arkadaşlar, Elimde bir film sitesi domaini var ve bu domain 2017 yılında alınmış bir şahıs tarafından farklı içerikler ile barındırılarak tib yemiş bulunmakta bende bunu fark etmeden kayıt ederek siteyi aktif edip kendim bir web tasarım ve mobil uygulama yaptım. Fakat 1 2 hafta geçtikten sonra web sitenin erişim yasağını görünce şok oldum. Sonra erişim yasağını veren mahkemeyi arayarak neler yapmam gerektiğinin bilgilerini alarak onların benden istemiş oldukları evrakları gönderdim yaklaşık 2 hafta oldu ve halen daha sorun çözülmüş değildir bunların yanı sıra sizlerden yardım istiyorum daha farklı bir çözüm yolu varmıdır?:'(
Cevap: TİB Yasaklı Siteyi Aktif Etmek
Alıntı:
redmove rumuzlu üyeden alıntı
Sonra erişim yasağını veren mahkemeyi arayarak neler yapmam gerektiğinin bilgilerini alarak onların benden istemiş oldukları evrakları gönderdim yaklaşık 2 hafta oldu ve halen daha sorun çözülmüş değildir
Bu mahkemenin kalemini arayarak evrakınızın ulaşıp ulaşmadığını, ulaştıysa eksik evrak olup olmadığını, evraklar tam ise ne kadar sürede kaldırılabileceğini öğrenebilirsiniz.
Bazen iki hafta evrakın mahkeme kalemine ulaşması için yeterli bir süre olmayabilir.
Bu durumda ihtimaller şunlardır:
1- Evraklar mahkemeye ulaşmamıştır.
2- Mahkemeye ulaştığı halde işlenmemiştir.
3- İşlendiği halde incelenmemiştir.
4- İncelenmiş, ama eksik evrak vardır.
5- İncelenmiş, eksik evrak yoktur ama kararın henüz yazılmamıştır.
Cevap: TİB Yasaklı Siteyi Aktif Etmek
Teşekkür ediyorum Sayın Av.Yusuf Selçuk Ateşkan bey.