Dava Bitti Avukat Net Birşey Söylemiyor
Bundan 2 sene önce eski çalıştığım firmaya eksik yatan mesailer, elden verilen paralar izin günlerinin ödenmemesi gibi durumlar için dava açtık. Bu konuları pek bilmediğim için üzerinden geçeceğim, kusura bakmayın. Avukatın ilk baştaki samimiyeti kayboldu ve en son davayı kazandığımızı söyledi. Kendi olan payı %20'yi aldı -ki ilk başta %25ti.(toplam benim elime geçecek para 25 bin. Her neyse daha sonra bana sizin paranon ufak bir bölümünü elden verdi ve şimdi geri kalan parayıda maaş gibi 2,500 olarak aylık bana yatacağını söylüyor. İlk taksiti almak için ofisine gideceğim.
Şimdi anlamadığım, bana dava sonucu hakkında hiç bir dosya, yazı vs vermiyor. Ben aramazsam beni aramıyor. Gel benden parayı al diyor. Normali bu mu bunun?
Haftaya yanına gideceğim ondan ne istemeliyim. Artık güvenmiyorum kendisine, kendisi aile yakınımızdır fakat o yakınlığı sadece ben hissediyorum sanırım.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Cevap: Dava Bitti Avukat Net Birşey Söylemiyor
Dostum mahkeme kararını sana vermek zorunda senin ağzın yokmu mahkeme sonucunu kararını iste evrakları saklayacagim de bilirkişi rapor tutmuş olmalı alacağınız para ile ilgili hesaplama yapar.
1-) kazandığınız parayı ****** TL yi karşı taraf taksit taksit odeyebilirim demiştir.(mahkeme kararını görmeden birşey söylemek çok zor kendisinden isteyin ondan sonra konuşalım.
Cevap: Dava Bitti Avukat Net Birşey Söylemiyor
Kendinizde Dosya no su ile Mahkeme Kaleminden Dava sonucunu alırsınız
TC ile icra Müdürlüğünden Kapak Hesabı bakarsınız içinizdeki şüpheden kurtulursunuz.