Cevap: Telefonda cinsel taciz
Ceza, HAGB almış olmanız nedeniyle sabıka kaydınıza işlenmez ama uzman çavuşluk başvurunuza ilişkin güvenlik soruşturmasında ortaya çıkar.
Merhaba; Yaklasik üç gün önce telefonum özel numaradan arandi ve bir erkek ismimi söyleyerek cinsel icerikli sesler dinletti. Telefonumun kayit özelligini kullanarak bu sesi ve bana dinlettigi o sesleri kayit altina aldim ve dun savciliga sikayet dilekcesi verdim.Bu kisinin bulunmasini ve sikayetci olduğumu söyledim. Küçük bebeğim var ona bile adapte olamadığımı eşim tüm gün evimiz den bir saat mesafe de çalıştığını evde tek olduğumu ve aile huzurumun bozuldugunu psikolojik olarak beni cok etkiledigini korktuğumu anlattim.
Savciya ifademi de verdim sizlere sorum şu;
e-devletten baktim hala davam görünmüyor ne zaman işleme alınır? Bu kisi bulunurmu? Dava ne zaman sonuclanir? Bu kisinin adini soy adini bize söylüyorlarmı? Bu sürec nasil işler? Bulundugunda ayrica kendisine dava acabililirmiyiz? Cevaplarinizi bekliyorum teşekkurler..
(Sırf konu açamadiğim için buraya yazmak zorunda kaldim. [emoji35])
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Davanız şuanda soruşturma evresinde.Karşı tarafın ifadesi alınıp toplanacak deliller toplandıktan savcı dava açılmasına gerek olup olmadığı noktasında karar verir.Dava açılmasına karar verdiği tarihten itibaren artık dosyayı e devletten görebilirsiniz.Bu süre bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte 1-2 ay içinde olacak işte değildir.Kişi bulunur,isimleri,ifadeleri vs dosyanın tarafı olduğunuz için sizlere verilir.Ek olarak kişiye yaptığı eylemlerden ötürü manevi tazminat davası açabilirsiniz.Geçmiş olsun
Alıntı:
Cortexiphan rumuzlu üyeden alıntı
Davanız şuanda soruşturma evresinde.Karşı tarafın ifadesi alınıp toplanacak deliller toplandıktan savcı dava açılmasına gerek olup olmadığı noktasında karar verir.Dava açılmasına karar verdiği tarihten itibaren artık dosyayı e devletten görebilirsiniz.Bu süre bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte 1-2 ay içinde olacak işte değildir.Kişi bulunur,isimleri,ifadeleri vs dosyanın tarafı olduğunuz için sizlere verilir.Ek olarak kişiye yaptığı eylemlerden ötürü manevi tazminat davası açabilirsiniz.Geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi