İştirak nafakası attırma dilekçesi örneği paylasırmısınız
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İştirak nafakası attırma dilekçesi örneği paylasırmısınız
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu iştirak nafakası olduğu için ve başka nasıl soru sorulacagina dair bi panel/yönlendirme göremediğim, farklı bi yere de daha alakasız bi giriş yapmamak için yanıtla butonuna tıkladım.
Bir hata ise ki büyük ihtimalle öyle, yukarıdaki girişin sahibinden özür diliyorum.
Asıl meseleme gelince;
7 yaşında kızımın velayeti annesinde.
Anlaşmalı zamaninda henüz 2 yasina girmişti.
Haftasonu bende yazdırdı. Haftaici de olsun diye anlasmistik kayda gecmedi, talebime hakim aranızda halledin dedi.
Ben haftasonu hariç 1-1,gün daha aldım.
Annesinin işine geldi. Hatta o talep etti bazen. Ben de zaten bayıla bayıla istiyordum.
Şimdi okulu var cuma akşam alıp pazartesi okula bırakıyorum.
İştirak nafakasini çok defa ihtiyacı olduğunu söylediğinde önden ödedim. Bi kaç ay önden toplu ödedim. İşsiz kaldım 1 yılı aşkın. Borç buldum ödedim.
Ama hep türlü zulüm etti mi? Ziyadesiyle.
Bu ay kendi özel hayatı dolayısıyla çocuk bende kalıyo. Okulu 18 km uzakta. Hergün alıp bırakıyorum.
Derdim para da değil ama bu km de annesinin keyfinden sebep.
Şimdi ondan bişey istediğim de yok.
Sırf çocuk haftasonu alıp verirken yorulmasın diye ve normalde işe otobusle gidip gelirken cocukla beraber olmak dışında kullanmadığım bi araç aldım. Ama hiç değilse bu ay trafik vb masrafları da katarak benzin-köprü-yol boyu trafikde çocuk acıkıyo doğal talepleri oluyo - 2000 kusur lirayı geçen harcama yerine 550 TL olan iştirak nafakasıni ödememek istiyorum.
Bunun bi cezası bedeli olmalı.
Ayıp geliyo ama hele de o lüzumsuz çektiği trafikde ne kadar idare etsek arabada oyunlar oynamaya çalışsak da bıkkınlık hali...
Çocuk benimle çok mutlu.
Yalnız velayet istemek için de türlü risk.
Annesinin her ne pisligine hayır diyecek olsam hemen çocuğu hiç hesaba katmadan, zor teslim etmeler vs ile tehdit ediyo.
Uzattım.
Bu ay istirak vermezsem elimde çocuğun bende kaldığından tutun okulu ve evim okuldan aldığıma dair her belge mevcutken bunu sormadan direk ceza mı kesilir?
Sorarlarsa mahkemede ya da her nerede, kaygım yok.
Lütfen cevap istirham ediyorum.
Teşekkürler
Kızınızın sizde kaldığı süreler için iştirak nafakası ödemeniz gerekmez.
Bu yönde bir talep olursa icra takibine itiraz etmelisiniz.