Cevap: İmitasyon Ürün Satmak
Bir defa başka bir kanunsuzluğu ileri sürerek istediğiniz şekilde kanun dışı davranmak mümkün değil(kırmızı ışıkta başkaları da geçti niye ben ceza alıyom, bir çok kişi vergi kaçırdı önce onlara gidin en son bana gelin gibi vs gibi).Size mantıklı gelip gelmemesinin bir önemi yok.Firmanın önerdiği miktarı ödemediğiniz için pişman olabileceğiniz bir süreç yaşanabilir.Firma kaybını geri istediği gibi yargılama giderleri ve karşı vekalet ücreti bir mahkeme durumunda size kalacaktır.
Beyefendi biz kanunu ihlal etmedik ceza verilmesin falan demiyoruz zaten.Adaletin herkese uygulanmamasından ve adaletsizliğe sebep olacak durumların ortadan kaldırılmamasından yakındık.Derdimiz bu yoksa biz cezadan kurtulalım diye böyle bişey öne sürmüyoruz.Bilgi almak için bir soru sorduk sadece
Yanlış anlaşıldım sanırım.
Avukatla uzlaşmadık, bunun çok daha fazlasını yapanlar var, bu ne kadar mantıklı, davayı kazanma ihtimalimiz var mı gibi yaklaşımlarınız olduğu için ona göre cevap yazıldı.Yaptığınız marka haklarının ihlali.Bir dava durumunda yazdığınız gibi, bunu yapan çok fazla kişi var onlara niye bir şey yapılmıyor savıyla bir yere varamazsınız.Cevap pek sizin istediğiniz gibi olmamış olabilir.Belki bizim 'evet ya yüz binlerce kişi bu işi yapıyorken sizin bunla karşılaşmamanız gerekirdi, böyle şey olmaz' diye size katılmamızı bekliyorsunuz.Ama biz bildiğimizi(sizin pek hoşunuza gitmese de) yazmak zorundayız.Bu dediklerinizle davayı kazanma şansınız gözükmüyor.Esenlikle..