özel okul kayıt yenilemek istemiyor
İyi günler,
oğlum özel bir okulun ana sınıfına gidiyor. akademik olarak çok başarılı olmasına rağmen 1. sınıfa kayıt yaptırmak istediğimizde "oğlunuz çok hareketli, onu gözlemlemek istiyoruz, hazirana kadar karar veremeyiz" diyorlar. oğlumu 3 ayrı çocuk psikiyatristine götürdüm ve herhangi bir problemi olmadığını belirtiler. Fakültede Wisc 4 testi yaptırdım 129 puan aldı. Okula çocuğum başka çocuklara mı zarar veriyor diye sordum, hayır dediler. malınıza mı zarar veriyor diye sordum hayır dediler. 6 yaşındaki çocuk hareketli diye ilk okula kayıt yapmak istemiyor. sınıf öğretmeni ile geçmişte yaşadığımız bir olumsuzluk sebebi ile bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum. bir nevi bizi yıldırmaya çalışıyorlar. okulun ana sınıfından ilkokula kayıt yapmamak istemesi yasal mı?
Cevap: özel okul kayıt yenilemek istemiyor
Alıntı:
rambaldid rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler,oğlum özel bir okulun ana sınıfına gidiyor. akademik olarak çok başarılı olmasına rağmen 1. sınıfa kayıt yaptırmak istediğimizde "oğlunuz çok hareketli, onu gözlemlemek istiyoruz, hazirana kadar karar veremeyiz" diyorlar. oğlumu 3 ayrı çocuk psikiyatristine götürdüm ve herhangi bir problemi olmadığını belirtiler. Fakültede Wisc 4 testi yaptırdım 129 puan aldı. Okula çocuğum başka çocuklara mı zarar veriyor diye sordum, hayır dediler. malınıza mı zarar veriyor diye sordum hayır dediler. 6 yaşındaki çocuk hareketli diye ilk okula kayıt yapmak istemiyor. sınıf öğretmeni ile geçmişte yaşadığımız bir olumsuzluk sebebi ile bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum. bir nevi bizi yıldırmaya çalışıyorlar. okulun ana sınıfından ilkokula kayıt yapmamak istemesi yasal mı?
Sadece merak ettiğimden soruyorum,okulun her kayıt başvurusunu kabul etme zorunluluğu var mı?