İcraya düşmüş miras konusu
Tesadüfi bir sekilde, İstanbul Gaziosmanpasa icradan 2010 senesinde acilmis bir davada borclu konumunda oldugumuzu ogrendik. Ilgili belgede 114 sahis, ve 19 devlet dairesi ile ayni listedeyiz. Bu 114 kisi icinde hem yabanci hem de ailemizden baska kisilerin de olamsi, simdiye kadar farketmedigimiz bir miras durumu oldugunu dusundurdu. Davanin ölen hangi yakinimizla ilgili olabilecegi yada icraya konu olan miktarin ne olabilecegi, bu bir miras durumuysa neleri icerdigini vs konlarinda hic bir fikrimiz yok ve bir bilgiyede ulasamadik.
Galiba dava dosyasini gidip yerinde gormeden de konunun detaylariyla ilgili bir bilgiye ulasamayacagiz. Dosyayi gorme haricinde bir bilgiye ulasma yolumuz var mi sizce?
Bu arada 114 sahis borclu, 17 tapu dairesi ucuncu sahis, 1 tapu dairesi araci kurum, 1 belediye de alacakli seklinde tanimlanmis. Bunlar ne anlama geliyor?
Konuyla ilgili hem fikirlerinizi yorumlarinizi merak ediyorum, hem de İstanbul'da Gaziosmanpasa adliyesiyle kolaylikla calisabilen bir avukat oneriniz olur mu?
En azindan baslangic olarak dava dosyasina ulasmamizi ve konuyu anlamamizi saglayacak birisi olursa, devaminda bir hukuki destek almamiz gerekiyor mu bunu anlariz ve isterse o kisiyle calisabiliriz.
(Telefondan yaziyorum, Türçe hatalari için kusuruma bakmayiniz lutfen)
Cevap: İcraya düşmüş miras konusu
E devlete girerek arama kısmına vatandaş uyap ile giriş yapıp ilgili yerlere bilgi girişi yapıp dosyayı görebilirsiniz
Cevap: İcraya düşmüş miras konusu
Alıntı:
New_Days rumuzlu üyeden alıntı
E devlete girerek arama kısmına vatandaş uyap ile giriş yapıp ilgili yerlere bilgi girişi yapıp dosyayı görebilirsiniz
Bahsettigim bilgileri bu yolla ögrendim. Online sistem izerinde malesef baska hic bir bilgi ve detay yok.