Kaza sonrası nasıl bir yol izlemeliyim
Öncelikle merhabalar, Benim araçta kasko yok olsa hemen ikame araç isterdim. Polisin tuttuğu kaza raporuna göre %100 haklıyım. Karşı tarafın kazasına etken olacak ne bir yol, ne bir hava, nede bir yolda çalışma, nede bir görüş mesafesi sıkıntısı var. Kırmızı ışıkta kamyon benim otomobile arkadan (bana göre) fren yapmadan çarptı. Sürücünün ifadesine göre dalgınmış beni farkedememiş.
Şimdi bu durumda ben zarara uğradım araçsız kaldım. Karşı araç küçük bir tavuk firmasının aracı üstündeki de maaşlı şoför. biz ailecek ölümden döndük. hastaneye git gel, işe git gel için araçsız kaldım karşı tarafta herhangi bir destek veya talepte bulunmadı. Ben bu mağduriyetimi nasıl giderebilirim.
Karşı taraftan ifademde şikayetçi olduğumu belirttim. Balıkesir/Bandırmada yaşıyorum bu konuda belirli bir yüzde üzerinden tazminat davamı takip edip bana yol gösterecek avukat arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. Benimle iletişime geçebilirler.
Cevap: Kaza sonrası nasıl bir yol izlemeliyim
yol gösterecek arkadaş var mı ?
Cevap: Kaza sonrası nasıl bir yol izlemeliyim
Hem sürücüye hem de araç sahibi olan firmaya (ve sigorta şirketine) dava açmak için avukat tutmalısınız. Bu arada taksi, araç kiralama gibi yaptığınız BELGELİ masraflarınızın da tazminini isteyebilirsiniz. Not: Sitede avukat tavsiyesi yasak...