Cevap: Başıma gelen talihsizlik
Arkadaslar fikirlerınızı merak ediyorum yardımcı olur musunuz
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elindeki konusmalarla şikayetçi olursa eğer ve yaşı da 18 den küçükse işiniz bir hayli zor. şikayetçi olmazsa korkmanız gereken bir şey yok
Alıntı:
besyo123 rumuzlu üyeden alıntı
elindeki konusmalarla şikayetçi olursa eğer ve yaşı da 18 den küçükse işiniz bir hayli zor. şikayetçi olmazsa korkmanız gereken bir şey yok
Ama birşey konuşmadım birşey talep etmedim konuşmada uygunsuz hiç bir şey yazmadım işim neden bu kadar zor hocam
Ben şikayetçi olmak isterken suçlu mu oldum sizce
Arkadaşlar ben bir konuda bilgi almak istedim bir olasılık üzerine burda bir konuda bir şey paylaştım ve konun içeriğine detaya ulaştım. yani bir sıkıntı olacak durum yok ama akşam üzeri polis340 adlı kullanıcıda ''Ben gerekli bilgileri alıp işlemlerini başlatıyorum kamu davası olarak. Mahkemeden çağrılırsınız'' diye mesaj aldım bu yaptığı doğru bir şey mı sizce kendisinden şikayetçiyim
polis340 rumuzlu arkadaş sizi tiye almış sanırım biraz. zira neye istinaden işlem başlatıyormuş onu anlamadım. elinde herhangi bir isim , telefon vs. yok anlattığınız olay gerçek mi hayal ürünü mü o bile belli değil, ortada bir şikayetçi dahi yok ama arkadaş işlem başlatıp bir de kamu davası açtıracakmış. bak sen bak. herhangi bir savcılık kararı olmadan site bilgilerinizi 3. şahıslarla paylaşıyorsa ki bu polis, jandarma ya da asker bile olsa site de suç işlemiş sayılır. siteden şikayetçi olunuz.
ayrıca anlattıklarınız hayal ürünü bile olabilir ki bu yönde ifade de verebilirsiniz istediğiniz zaman. bu sebepten ortada suçtan mağdur olmuş bir şahsın varlığı kesin olarak belirlenemedikçe değil polis340 isimi gereksiz vatandaş kimse bir şey yapamaz. burası insanların fişlendiği değil hukuki sorularına cevap aradığı yerdir.