İşten ayrılmak hakkında ?
Merhaba arkadaslar, kurumsal bir yerde 6 yıldır çalışıyorum fakat iki yılda bir taşeron şirket geliyor onun bünyesinde calisiyoruz. İstanbul dan gideceğim komple....
2 yıl 4 aydır çalıştığım bu şirketten tazminat alarak ayrılmak istediğimi şirket yöneticileri , kurumsal bünye de ki amirlere söyledim fakat hepsi tazminat yok dediler. Şirket 10. Ayın 24 ünde sözleşmeyi doldurdu o zaman çıkmak isteyenlere tazminat verip yolladılar... Fakat o tarihten beri bize hiç bir şekilde imza attirmadilar... 4 aydır çalışıyoruz ama neye kime çalışıyoruz bilmiyorum. Şirketicisi ise opsiyonu kullanıyor diyor fakat 2 yılı doldurduk bize hiç bir imza attirmadi kimse.
Şirkette tazminatı alıp ayrılmak istiyorum yarın avukata gideceğim bir bilgisi olan var mi;?
İstanbul dan gitme sebebim ise geçim sıkıntısı yaşıyorum aldığım ücret yetmiyor ne yazık ki
Cevap: İşten ayrılmak hakkında ?
Tazminatı alarak ayrılmak istemek veya şehir değiştirecek olmak, tazminat alarak ayrılabilmek için yeterli bir sebep değil maalesef.
Cevap: İşten ayrılmak hakkında ?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Tazminatı alarak ayrılmak istemek veya şehir değiştirecek olmak, tazminat alarak ayrılabilmek için yeterli bir sebep değil maalesef.
İki yıllık sözleşme doldu ama
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi