Dairemi alirken iki secenegim vardi.1.kat bahce tarafi ve 1.kat sol taraf daha sessiz olan sol tarafta karar kildim.balkon 20 m2 oldukca buyuk yazin surekli balkonda vakit geciriyorum.son toplantida bahce yeni bir cardak yapilacagi karari xikti fakat nerede olacagi ile ilgili bir karar cikmadi.Edindigim bilgiye gore en uygun yerin benim balkonumun hemen dibi olduguna karar verilmiski.aslinda yapilacak daha uygun yerler vardir.bahce oldukca buyuk.binaya uzak olan koseler var.yonetici ile konusunca yonetim olarak en uygun yerin burasi ilduguna karar verildigini soyledi.bende seaten rahatsiz olacagimi.balkonuma cok yakin olacagini velirttim.ve oylanip yeter sayisi alinirsa yapilacagini soyledi.maksatin ne oldugunu tam anlamis deilim ama bir inatlasma var.benim yasal haklarim nelerdir.1.ozel hayatima giriliyor.2.asiri sesten rahatsiz olacagim 3.yapilacak daha uygun daha guzel yerler var.4.ben evi alirken bu sekilde aldim yanima bise yapilmasini iatemiyorum.haklarimi ve dava acinca kazabma ihtimalim nedir.istenirse yapilacak yer ve yapilmasi uygun yer icin foto atabilirim.