Kartal yuvası adı altında sahte ürün satışı
İyi akşamlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.1 hafta önce sabit istanbul numarasıyla kartalyuvası mağazası olduğunu beyan eden bir bayan aradı ve yeni sezon formalar da indirim olduğunu 110 tl karşılığında ve arkasına istediğiniz isimi yazdırabilirsiniz artı bir de atkı hediyemiz var dendi kargocu teslimatı yaptı formanın çakma olduğunu farkettigim an kulübün resmi numarasını arayıp sordum ve 2 yıldır telefonla alışverişi durdurduklarını söyledi ve size sahte ürün satışı yapmışlar dendi daha önce kartalyuvasın dan aranıp indirimli alısveriş yaptığım için aklıma ters bir şey gelmedi ürün çakmanın da çakması 10 lira etmeyecek ürün fatura göndermemişler sadece gönderen isim soyisimi adres ve telefon var telefon kullanılmıyor gönderici kısmına yazdığı arayip uzlaşmak istemedim tabi öyle birşey yaparlarmı onuda bilmiyorum ne derece cezası varsa fazlasıyla çekmelerini istiyorum 110 tl nin derdinde değilim hayatında ilk defa forma alan insanlar var ayırt edemez sahtemi değilmi kimiside farkediyor uğraşmıyor ya vakti yok yada zaten 3 kuruş para diyor bu şekilde savcılığa gidip suç duyurusun da bulunmak istiyorum burdan bir şey çıkarmı yoksa bunların yaptığı yanına kar kalıp dolandırmaya devammı edecekler
Cevap: Kartal yuvası adı altında sahte ürün satışı
Savcılığa suç duyurusunda bulunun elbette.Elinizde olan isim de muhtemelen konuyla ilgisi olmayan birine aittir ve bir sonuç alamayacaksınız , onlar da yaptıkları yanlarına kar kalarak aynı dolandırıcılığa devam edeceklerdir.