-
Mirastan Feragat
Iyi günler, Aile büyüğümüzun vefatından sonra kalan mirasçılardan birisi mallar uzerinde herhangi bir hak talep etmeyip mirastan cekilmek istiyor. İşin özü biz pay miktarıni verecegiz ve mirastan çıkaracağız. Taraflar anlaşma sağladı. Lakin öğrendiğimiz kadarı ile mirastan feragat veya red ederse alt soyuna kalacak miras ve biz verdigimizle kalacağız. Kişi hem mallardan hem kalan borçlardan muaf olacak şekilde alt soyuna geçmeden nasıl mirastan çıkar.
-
Cevap: Mirastan Feragat
Cevap bulamayacagiz galiba :(
-
bedava hizmeti sorgulamak ? dileyen kişi cevap verir prensibi geçerli... böyle siteye sitem edenlere yanıt vermeyesim geliyor...
-
Sayın illegal, sitem içeren herhangi bir söz sarfettim mi veya herhangi bir imada dahi bulundum mu? Benim bu denli bir yaklaşımda bulunduğumu nereden çıkardığınızı sormak isterim?
Cevap bulamayacağız galiba deyip üzgün surat koymak sitem olarak mı algılanıyor?
Bedava hizmet olduğunu, bir nevi yardımlasma veyahut bilgi alısverisi oldugunun bende farkındayım. Bu konudaki kişisel algılayaşınıza karışamam, haddimede değil zaten. Lakin bende php uzerine ucretsiz hizmet veriyorum. Onlarca forumda destekler sunuyorum. Ama bir kez olsun sizin gibi cevap vermişliğimde olmamıştır. Cevap verip vermemekte sizin tecrübenize kalmış olan birşeydir.
Saygılar.