Hazırlık sınıfı bittiği için yurttan ayrıldım, seneti iptal etmiyorlar.
Merhaba sayın forum üyeleri, üniversite bizleri kur sistemi hakkında bilgilendirmedi ve başta yurda kayıt olurken 9 ay senet imzalattılar.Bilgisayar mühendisliği okuyorum, hazırlık sınıfının bitmesinden dolayı eve gitmek zorunda kaldım ve yurttan çıkarken ben senet iptali talebinde bulundum. Müdür bana böyle bir şeyin olamayacağını söyledi ve indirim talep etti, bende tamam diyip memleketime döndüm. Ayrıca bana yurda yerime bir kişi gelirse seneti iptal edebileceğini söyledi. Bugün yurttan arkadaşım aradı, odaya bir kişi gelmiş.
Neyse müdürü aradım ve senet iptali işini sordum, uyanık bana şu cevabı verdi, "Eğer çıkarken birini getirseydin yanına, ozaman senet iptali olurdu". Yani sonradan gelen kişiler için geçerli değilmiş bu. Ben bunu şikayet edeceğim, bir yol gösterirseniz sevinirim. Nereye başvuracağım şikayet için, ayrıca 2 aylık depozito vermiştim giriş ve çıkış ayları için. Çıkış ayım normalde Mayıs ve bu depozitoyuda vermiyor. Bildiğiniz 3 kişilik odadan 4 kişilik para alıyor. Madem senedimi iptal etmiyorsun o halde odaya birisini alamazsın, öyle değil mi?
Yol gösterirseniz sevinirim, nasıl bir hukuki yol izlemeyelim acaba?
- Ayrıca tek bir dokuz aylık senet imzalattı, ayrı ayrı ayların senetleri yoktu.
- Sözleşmenin bir kopyası da bizlere verilmedi.
Cevap: Hazırlık sınıfı bittiği için yurttan ayrıldım, seneti iptal etmiyorlar.
Yurttan ne zaman ayrıldınız?
Cevap: Hazırlık sınıfı bittiği için yurttan ayrıldım, seneti iptal etmiyorlar.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba hocam, yurttan Aralık ayının ikisinde ayrıldım.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba hocam, yurttan Aralık ayının ikisinde ayrıldım.