Site yönetim planına madde ekleme
Site yönetim planımızda aşağıdaki madde mevcut . Biz buna ek olarak ; Misafir otoparkı, kaldırımlar , villa ve bina önlerine gece boyunca araç bırakılması halinde 50 TL/gün cezai işlem uygulanacaktır. Bu bedel hane hesaplarına yansıtılacaktır. Ceza bedelinin yıllık artışı her yıl yenilenen yönetim kurulu tarafından belirlenecektir. “ maddesini eklemek istiyoruz. 5/4 coğunluğu sağlarsak yönetim kurulu olarak karar defterine 'çoğunluk sağlanmıştır diyerek tapudan yönetim planını değiştirmeden veya ekleme yapmadan bu kararı uygulayabilir miyiz? Aksi bir durumda '(kesilen cezayı ödememe ve davalık olmak gibi) bizi haksız çıkaracak bir açık kalmasını istemiyoruz. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
KAT MALIKLERİNİN HAKLARI VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ
Madde 33 – J bendinde;
J) Site içerisindeki yollar dar olup sadece tek yönlü kullanıma tahsis edilmiştir.Bu yollar ve bina önlerindeki genişlemeler ağır eşya taşıma ,hasta nakli gibi hususlar içindir. Bu gayelerin dışında kullanılamaz ve buralarda bekleme yapılamaz. Normal kullanımda tüm site sakinleri araçlarını bekçi bekçi kontrolünden sonra otoparkta kendilerine tahsis edilen yere park ederler. Kapalı otopark kullanımı otopark planında belirtilmiştir. Kendine tahsis edilen yerin dışına kimse park edemez . Misafir otoları açık otoparka güvenliğin izniyle park edilir. Sitenin hiçbir yerinde araç ve halı yıkanmaz.
Cevap: Site yönetim planına madde ekleme
Yonetim plani tapuda degistirilir. genel kurul veya yonetim kurulu kararı yeterli degildir.
Sent from my iPhone using Hukuki NET