Maasimdan kesilen icra taksidi bitti. E devlette gorulmuyor. Dosya kapanmismidir
Merhaba yillar once geçirdiğim trafik kazasi nedeniyle aleyhime tazminat davasi acilmisti. dava yaklasik 6 yil surdu ve mahkeme masraflari faizlerle birlikte maaşıma haciz geldi. yaklasik 5 yildir maaşımdan kesinti yapiliyordu. gecen aylarda mutemedim gelen yazidaki rakama ulasildigi için. kesintiyi bitirdi ve yaziyi mal mudurlugune gönderdi.. benim sorum su : borç tek seferde odenmedigi için faiz biner ve kapak borcu hesaplanir tekrar borç gelir deniliyordu fakat e devlete girip baktigimda hakkinizda dava bulunmamaktadır diyor.. acaba dava kapanmis olabilir mi.. banka haczi olmadigi için borca faiz islememis olabilir mi ? simdiden teşekkür ederim..
Cevap: Maasimdan kesilen icra taksidi bitti. E devlette gorulmuyor. Dosya kapanmismidir
Dosya numarası ile ilgili icra dairesine giderek hesaplama yaptırın.
Banka borcu ile diğer borçlar arasında icra takibi bakımından bir fark yok.
Cevap: Maasimdan kesilen icra taksidi bitti. E devlette gorulmuyor. Dosya kapanmismidir
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ben görevim gereği şu anda yurt dışındayım. Telefon ile ulaşmaya çalışıyorum ama telefonları kimse açmıyor. Kapak hesabı yapılması ne kadar sürer acaba ? En son kesinti kasım ayında oldu . Bu tarih e kadar mutemete yazı gelmedi