Cevap: Elden ödenen kira ispati
Kira kontratı ile Bankaya yatan Para miktarı aynı mı?
7 Yıldır her Sene kira kontratı yapıldı mı?
En son Kira kontratı ile Bankaya yatan para ne kadar?
Kira kontrati 600 bankaya yatan 370 gerisi elden kontrat 7 sene once yapildi
En son kira 370 tl gerisi elden
Öncelikle merhabalar,
Site yönetimi adı altında bir konut projesinin kiralama yapan ofisinden 1 yıllık daire kiraladım ve kira kontratım 20gün sonra bitiyor. İmzalamış olduğum kira kontratının kopyasını yoğun oldukları gerekçesi ile tarafıma vermek yerine fotoğrafını çekmemi istediler ve çektim. Sonradan gördüğüm kadarıyla site yönetimi oldukca sıkıntılı insanlardan oluşuyor ve sorunsuz bir şekilde ayrılmak istiyorum. Asıl meseleye gelecek olursam bende bulunan fotoğraflarda kiralayan kısmı boş fakat benim imzam mevcut. İmzamın olduğu bir sayfada bulunan madde şu şekilde. Kiracı sözleşme bitiş tarihinden 30gün önce sözleşme uzatmak istediğini yazılı olarak bildirmez ise sözleşme otomatik olarak fesh edilir. Bu bnm işime yarayan bir madde çünkü ayrılacağım. Sorum şu süreli sözleşmelerde 15 gün önceden sözleşmenin yenilenmemesi için bildirim yapmak gerekiyor fakat ben sözleşmedeki maddeden ötürü henüz bir bildirimde bulunmadım. Bendeki fotoğrafda kiralayan imzasının bulunmaması bnm için sıkıntı oluşturur mu? Sözleşmeye güvenmeyip yazılı olarak site yönetimine sözleşme uzatmayacağımı bildirmelimiyim?
Hukuki NET kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi