Cep telefonu düşük fatura kandırmacası
Bundan 6 ay önce başka bişey için gittiğim turkcell bayide firma sahibi kullandığım turkcell hatta ne kadar fatura ödüyorsun dedi 80-85 demem üzerine yeni hat verelim hem daha özellikli hemde 59,9₺ fatura gelcek 24 ay tahahütüne dedi ve ordakilerle birlikte beni ikna ettiler, hem 12 yıllık numaram değişti hemde aldığım günden beri 90₺ altı fatura gelmedi,
İlk faturadan sonra gittim bayiye buldum adamı bana böyle demiştiniz dedim kontrol ettiler yanlış girmişiz sizi o kampanyadan yararlandıramamışız dediler, napcaz dedim kusra bakmayın yapcak bişey yok dediler, küfreder gibi birde 20₺ lik market çeki verdiler tabiki kabul etmedim , 24 aylık farkı istedim güldüler, 6 ay oldu kandırılmışlık zoruma gidiyor, hakem heyetine gitsem olurmu ne yapmalıyım.
Sent from my iPhone using Hukuki NET
Cevap: Cep telefonu düşük fatura kandırmacası
Lütfen cevap
Hukuki NET kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cevap: Cep telefonu düşük fatura kandırmacası
6 ayda aldığınız indirim veya kalan 18 ayda ödeyeceğiniz tutardan hangisi daha az ise onu ödeyerek sözleşmenizi sonlandırabilirsiniz.
Hangi tarifeyi seçtiğinize dair elinizde yazılı belge olmadığı için, tüketici hakem heyetinde *yanlışlıkla* kazansanız dahi, telekom firması tüketici mahkemesinde itiraz eder. Davayı kaybettiğiniz gibi bir de şirketin avukatına vekalet ücreti ödemek zorunda kalırsınız.