Avukatım bana yalan soyluyor davalara girmiyor

Merhabalar arkadaşlar, görülmekte olan hukuk davamda  davacı tarafım ve bir avukat tutum   altıncı celse görülmesine ragmen  avukat yalnızca  2 davaya girmiş  bana mahkeme tutanağını gönder  dedikten sonra göndermemesi üzerine savcılık kaleminden tüm dava dosyasını istediğimde bu durumu öğrendim , kendisi her seferinde mazeret göndererek  davaya gitmemiş ayrıca  benden her celsede yol parası istedi  bende verdim , ayrıca  çok ilgisiz , ödediğim paralara dair  makbuz istedim onuda vermedi. kendisine hiç güvenim kalmadı beni dolandırıyor , ne yapmam lazım  yardımlarınızı bekliyorum.

Cevap: Avukatım bana yalan soyluyor davalara girmiyor

Dava ne davası? Bir kere mazeret kabul edilmese hakim dosyayı işlemden kaldırır. Bekletici  mesele veya başka bir yerden cevap bekleniyorsa avukat duruşmaya gitmeye gerek görmeyebilir. Avukatı sizin hizmetliniz veya memurunuz gibi görmenize üzüldüm...

Cevap: Avukatım bana yalan soyluyor davalara girmiyor

Ne güzel düşünceleriniz var avukatı hizmetliniz olarak görmeyiniz diye fakat yalan  söylemesi ve  davaya gitmeden yol parası  adı altında  para almasına da   yorum yapsaydınız  bende  tarafsız bir tutum içinde olduğunuzada inanırdım,  benden davaya gitcem diye para istiyor  davaya gittim diyor  ancak davalara gitmemiş   vatandaş ne yapsın kuzu kuzu   sen daha iyi bilirsin diyip kendini mi yoldursun ,  kusura bakmayın sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi,  karakterli insan her şeyi yapar ama yalan söylemez  buda  hiç bir şekilde savunulamaz , sana saygı duyarım   ancak söylediğini nazarı itibara almam