Kredi kartı borcu, taksitlendirme
Öncelikle insanlara yardımcı oldugunuz içn teşekkürler sitenizi ziyaret ederken ilk dikkatimi çeken bu oldu.
kısaca derdimi açıklamak istiyorum.
-21 yaşında 4. sınıf üni öğrencisiyim.zamanında bankarın ğrencilik vasfını kullnarak verdiği kartlardan aldım ve düşüncesiz harcamalar soucunda sorunlar ile karşılaştım.çalışark bazı boçlarını ödememe rağmen 1 kartın borcunu kapatamadım ve okul açıldıgı için çalışamıyorum kartın borcunu 3 ay ödemedikten sonra bankadan aramaları sonucu asgarisi yatırdım fakat sonra 2 ay yatırmadım ve tekrar banka sıkıştırması ile asgari yatırdım.2 ay daha ödeyemedikten sonra 1 kere asgarisini yatırdım ve şu anda 20 gün önce bankadan armaları sonucu borcun tamamının en kısa zamanda yatırılması gerktiğni yoksa evrakalrın hazır olduğu avukat aracılığı ile icra takibine gireceklerin söylediler toplam borç 475 tl bu ayda yatırabilcek durumda değilim.nisan ayında bir arkdaşım borcun tamamını 5 ay ödemedikten sonra bankanın aracılığı ile borcunun tamamını taksitlendrimişti benimde böyle bir uygulamdan yararlanma gibi bir şansım varmı eğer süresi geçmediyse.yoksa bankanın şu andaki yaptığı bir korkutmaca mı yardımcı olursanız sevinirm iyi çalışmalar.