Emniyet Müdürlüğünden Arandım Savcılığa Bilgi Vermek İçin Çağrılacağım
Merhabalar
Geçtiğimiz gün beni adeta şok eden bir telefon aldım.Karşıda ...İlçe emniyet müdürlüğünden olduğunu söyleyen bir polis memuru vardı. Fetö soruşturması kapsamında savcılığa bilgi vermek adına davet edilebileceğimi söyledi ve ikamet adresimi istedi.Ben o an iş yerinde olduğumdan ve şaşırmış olduğumdan beni arayan numarayı tekrar aradım.Bu kez aynı memur tanımadığım bir şahsın ismini söyledi ve tanıyıp tanımadığımı sordu.Ayrıca bana bir telefon numarası söyleyerek bu numaranın rehberimde kayıtlı olup olmadığını sordu ki numara da bende kayıtlı değil.O günden beri doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum acaba beni daha önceden aramış olan bir telefon numarası (bu telefonun soruşturma geçiren bir şahsa ait olması geliyor aklıma) nedeniyle başım derde girer mi? Her gün uyapa girip müdahil olduğum bir dava var mı yok mu bakıyorum ve öyle bir kayıt da yok.Soruşturmanın geçtiği ilçeye hayatım boyunca gitmedim ve ikametim de başka bir şehirde.Şimdi ben bilgi vermek için oraya gitmem gerekir mi?Kendime bir avukat tutmalı mıyım?Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Cevap: Emniyet Müdürlüğünden Arandım Savcılığa Bilgi Vermek İçin Çağrılacağım
Böyle Feto bilmemne olayında kimse sizi telefondan arayıp sormaz .Hangi Karakol ise gidin beni bu numaradan aradılar ifade için nedir diye sorun