Şikayetçinin akıl hastası olması
Merhaba;
Savcılığa şikayet eden şahsın, sanık olduğu başka bir dosyada ceza ehliyeti olmadığına ilişkin kararı mevcut. Ceza ehliyeti olmayan şahsın Savcılığa şikayette bulunma hakkı var mıdır? Bu konuda Yargıtay kararı var ise paylaşabilir misiniz?
Kolay gelsin. Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Şikayetçinin akıl hastası olması
Konu eczaneyle alakalı mı?Ben bu kişiyi tahmin edebiliyorum, doğrudan eczane olmasa da parayla veya bir takım yakınmalarla alakalı sanırım.
Hayır değil. Ayrıca ben Yargıtay kararı veya nasıl bir yol izlenir diye sordum. Olayı bulun demedim.
Haydaa..
Arkadaşım biz burada senin dediklerini yapan maaşlı elemanın mıyız.Ben şunu yapın demedim bunu yapın dedim yazmak gibi bir yola giriyorsun.Sanane burada isteyen istediğini yazar.Kimi soru sorar kimi kendisine enteresan gelen bir konuyu başka şekilde ele alır.Burası forum hukuki her şey konuşulur zaman zaman sohbetler olur, zaman zaman gülünür, tartışılır vs.Ben size şunu dedim onu yapın bakıyım nedir yani hakikaten anlamak mümkün değil.İstersen bir avukata gidip danışmanlık ücreti ödeyerek(tavsiyem ücrette ödesen asla bu üslupla, onu yap dedim bunu yap dedim işine girme) hizmet alabilirsin.Güle güle..