-
Güvenlik sorunu
Size yazmadan önce baya bir araştırdım güvenlik konusuyla ilgili bir konu bulamadım ben de size danışmak amaçlı bu soruyu sormak istedim Apartmanımızın giriş kapısı otomatiği devamlı bozuluyor ve devamlı aidat toplanarak tekrardan ve tekrardan yaptırıyoruz bunun için Üç ayda iki kez kapı otomatiği bozuldu ve yöneticiye şöyle dedim giriş kapısına güvenlik kamerası istedim çünkü apartmana giren çıkan belirsiz kişiler çok apartmanımızda çok fazla giriş çıkış yapılmakta ve yöneticimizin cevabı ise bakalım denildi ve kaldı apartman içi temizliği yok ve her ay başkası ücret topluyor gece ve gündüz bazen çok ses geliyor yönetici buna herhangi bir çözüm bulamadı ben ise bu sorunlarla uğraşmaktan kalıyorum apartmanımız beş katlı olup 20 daire bulunmaktadır kat malikleri ile yani komşularımız ile geçinmek zor bu yüzden size danışmak istedim
Not: yazım hataları için kusura bakmayın mobilden yazdığım için noktalama ve virgül kullanamadım
-
Cevap: Güvenlik sorunu
-
Apartmanda giriş kapısındaki kabloları devamlı kesiliyor ve yabancı kişi girişi çok para toplayan Kişiler değişiyor makbuz yok vs
-
Bir cevap alabilmeniz için soru sormanız lazım.
-
Sorum yani ben kat Maliki olarak yöneticiden giriş kapısından kamera taktırmasın isteye biliyormuyum ?
-
Her kat maliki yöneticiden bir şey talep edebilir.
Yöneticinin yapabilmesi için yapılacak işin çok masraflı olmaması, apartman bütçesinin müsait olması gerekir.
Yöneticinin inisiyatifini aşan işler için kat malikleri genel kurulunda karar alınması gerekir.