17 Yaşındaki Kızla Kendi Rızası ile Cinsel İlişkiye Girmek
Arkadaşlar,abilerim üniversiteye istanbula gittim ve okulda bir kızla tanıştım 2 ay kadar çıktık kız foto vs attı ve isteği ile ilişkiye girdik şuanda tarih 08.01.2018 kız 21.02.2018 de 18 yaşına girecek şuanda 17 yaşında ilişkiye girdiğimizi annesi öğrenmiş ve savcılığa vereceğim diyor verirse bir sonuç çıkarmı kız bakire deildi bu ispatlana bilirmi veya bişeyi etkliermi elimde attığı fotolar vs duruyor eve çağırdığı mesajda duruyor bunlar bişeyi etkilermi biran önce cevap yazarsanız çok mutlu olurum...
Cevap: 17 Yaşındaki Kızla Kendi Rızası ile Cinsel İlişkiye Girmek
Bu saatte bir cevap bulabilir misin bilmiyorum. Acil yazmışsın...
Benzer bir konu ; https://www.hukuki.net/showthread.php?t=138091
Forumda arama yapabilirsiniz.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz bu işin içinden kendiniz çıkmaya çalışmayın, ailenize haber verin ve derhal bir avukat tutsunlar. Çünkü durum karışık ve oldukça ciddi. Tabiri caizse Trakya bölgesinde kullanılan tabirle sizi "sandıklamaya" çalışıyorlar gibi görünüyor.
sayın hocam dediğiniz gibi aileyi evliliğe zor ikna ettim. İnternette araştırdım 18 olmadığı için en iyi halden 1 yıl yermişim öyle yazıyor bu riski almaya değermi sizce ceza almadan yırtabilirmiyim kızın annesi sabah gel evlen yoksa savcıya vericem seni dedi
Ben bu kızın ve ailenin iyi niyetli olmadığı şeklinde bir yargıya vardım. Sizi sandıklamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kızın bakire olmaması suçun oluşmasına engel değil. Ama bu durum ailenin kötü niyetli olduğunun delili.
Henüz poliste veya savcılıkta ifade vermediyseniz mutlaka ama mutlaka bir avukatla görüşmeden ifade vermeyin. Apar topar götürülüp ifadeniz alınmak istenirse de, ifade vermeyeceğim, susma hakkımı kullanıyorum, avukatım olmadan ifade vermem şeklinde konuşun.
Avukat tutacak paranız yoksa gidin bir avukata sözlü olarak danışın. En kötü ihtimalla az bir miktar danışma ücreti ödersiniz.
Evlenmeyi aklınızdan çıkartın. Ceza alsanız bile HAGB verilebilir.