Cevap: Tedbir nafakası iptali
Kadının başkasıyla ilişkisi olması yoksulluk nafakasının iptali için neden değil. Evlenirlerse nafaka kesilir. Ayrıca size ait konutta yaşamasına hukuki gerekçe nedir?
Bundan 2.5 yıl önce tartıştığımız gün karakolda bana uzaklaştırma tedbiri uygulandı ve konut eşime tahsis edildi polisler bana konuta 3 ay süreyle yaklaşamayacağımı ve eşimin konutu yasa gereği ikamet gösterdiği söylendi Ogün bugündür eşim bana ait konutu işgal etmiş durumda buda yetmezmiş gibi konutta sevgilisiyle yaşamaya devam ediyo bu durum kanıma dokunuyo bazen şeytan dürtüyor git oraya .............
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Kadının başkasıyla ilişkisi olması yoksulluk nafakasının iptali için neden değil. Evlenirlerse nafaka kesilir. Ayrıca size ait konutta yaşamasına hukuki gerekçe nedir?
Kadının başkasıyla yaşamaya başlaması yoksulluk nafakasının kaldırılmasına gerekçe gösterilebilir. Ancak tedbir nafakasına malesef değil. Şu şartlar altında bu birlikte yaşama durumunu ispatlayabilirseniz yoksulluk nafakasına karar verilirse kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Konutta tedbiren kadına tahsil edilmiştir ve buda nafaka gibi kaldırılabilir. Bu durumu kanıtlamaya çalışın. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Şu an bahsettiğiniz durum zinayada işaret etmekte ve boşanma davanızı lehinize çevirebilir.