Yabancý ülkeden yüklenen hakaret içerikli video
Deðerli Arkadaþlar
Gürcistan siniri olan Ardahan da yaþayan bir kisi, bir cok kisi hakkinda youtube uzerinden kisiinin adi soyadi fotografini yuklenerek sahsina ailesine hakaret icerikli video lar yukluyor.
Video yukklenilen kisiler birbiri ile irtibat kurdugunda yukleyen kisinin kim oldugu ortaya cikiyor.
Kendisine sosyal medya uzerinden ulasmaya calisanlari engelliyor. Video yukleyen kisilerden bazilari hakaret icerikli mesajlar atiyor sžerefsiz, karaktersiz vb..
bu defa sahis kendisine hakaret edenlere hakaret davasi aciyor....
Ben 2 defa savciliga giderek sikayetci oldum, ancak ip tespiti yapilamadigindan dava dusuyor... iddia ispat edilemiyor cunku yurt disindan gerceklestiriliyor..
ben videolari youtube den sikayet maili atarak kaldirtiyorum ancak tekrar yukleniyor
su anda magdur iken, hakaret etmem sebebi ile ve ayni gun 7 defa cevapsiz cagri biraktim diye 2 farkli dava aciyor ve ikisindede sanik sifatinda bulunuyorum...
ayni sekilde onlarca kisiiye bu sekilde tuzaga cekere dava actigini, kendisinin elinde sizofren raporu oldugunu, cezai ehliyeti yoktur raporu oldugunu beyan ediyor, bunun arkasina saklanarak insanlari magdur ediyor.
34 yasina kadar karakol, polis, adliye, mahkeme gÃormeyen bir kisi olarak, ne yapmam konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Yabancý ülkeden yüklenen hakaret içerikli video
Hani þu eczaneler zinciri açacak olan turbolinea mý yüklüyor bunlarý?
aynen hocam nereden bildiniz ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alýntý
Hani þu eczaneler zinciri açacak olan turbolinea mý yüklüyor bunlarý?
nasýl tahmin ettini ?
Sorduðunuz soruya bakýn. Onu Türkiye'de tanýmayan mý var? :DD
Bizim de 4 - 5 yýllýk üyemizdir. Burdaki adý kinstd
https://www.hukuki.net/member.php?180284-kinstd
Alıntı:
bir cok farklý kullanýcý adý ile buradan aldigiý bilgilerle insanlari magdur edenler var malesef..
erzurumda bir hakim dosyalarin birlestirilmesini talep etti...
ancak siz nasil tahmin ettiniz
Cenker Bey,
Daha fazla bilgi veremem. Verirsem özel hayatýmýn gizliliðini ihlal etti, özel bilgilerimi alenen paylaþtý diye hakkýmda TCK 134. m. den savcýlýða suç duyurusunda bulunur. Bu yaþtan sonra savcýlýktý mahkemeydi sürünemem. Kusura bakmayýn.
Alıntı:
Cenker Bey,
Daha fazla bilgi veremem. Verirsem özel hayatýmýn gizliliðini ihlal etti, özel bilgilerimi alenen paylaþtý diye hakkýmda TCK 134. m. den savcýlýða suç duyurusunda bulunur. Bu yaþtan sonra savcýlýktý mahkemeydi sürünemem. Kusura bakmayýn.
sizde haklýsýnýz. aslýnda ceza alsýn diye bir niyetim yok
uzlasma taraftariyim
ancak bu olanlar benim huzurumu bozdu, hakli iken haksiz durumuna dusmek istemiyorum
benimle ilgili tum bilgileri bu siteden aldigini farkettim
benim bildiðimde eczanelere alacaðý personele sabah kahvaltýsýnda peynir ekmek çay öðle yemeðinde yarým ekmek tavuk döner ayran verecek
Alıntı:
cenkerdogan rumuzlu üyeden alýntý
:) ahhhh ahhh
iþ ararken kariyernetdemi ne gördüydüm ilaný. hatta iyiki gitmiþim imam olmuþum eczacý olsaydým karýn tokluðuna 1200 tl ye senelik izin olmadan köle gibi çalýþacaktým diye Allaha (cc) dua etmiþtim