vodafone şubesi üzerime hat acmiş?
merhaba degerli büyüklerim. 2017.11.30 gununde vodafone shoptan kontorlu bir hat aldim yaklasik 1 ay sonra e devletten girip uzerimdeki hatlara baktim almis oldugum numaranin ayni serisinde sonu farkli bir numara daha uzerime acilmis musteri hizmetlerini aradim durumu izah ettim sözde bir sikayet aldilar ama pekde onemsemediler yani her hangi bir mesaj falan gelmedi sikayetin hakkinda. bende dun bayi ile gorustum uysal bir sekilde yaklasmadi ve sen aldin belki bana iftira atiyorsun, git mahkemeye ver dedi bende karakola gittim sikayette bulundum. hatti aldigimda imzalamis oldugum formu musteri hizmetlerinden istemistim 2 hattinda formunu tarafima gonderdi kendi rizam ile aldigim hattin formunda benim imzam var ama diger hattin formunda baska bir imza var. bunlarin ciktisini alip sikayetime ekledim. baska bir bayiye gidip hattimi iptal ettirmek istedim sistem olmadigini soylediler. tekrar musteri hizmetlerini aradim vodafone dende davaci olacagimi soyledim benden kimlik fotokopimi ve altina 3 4 tane islak imza atip mail atmami istediler. halen kapattiramadim hattimi ve nasil bir yol izlemeliyim vodafone yi mahkemeye vermelimiyim. şu anda ortalik çok karisik hat uzerinden kim bilir neler yaptilar. simdiden tesekkurler...
Cevap: vodafone şubesi üzerime hat acmiş?
Savcılıklar bu tip şikayetlerle doldu taştı. Gerekirse vodafone'a ihtar gönderin. Adınıza sahte imzayla alınan bu hat yasadışı işlere kullanılabilir. Bylock yükleseler başınız derde girer. Ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunun derhal. Vodafone'den icra gelirse 7 gün içinde borca itiraz edin icra dairesinde.