Kadroya geçmek isteyen Taşeron işçinin feragat imzası

Merhaba herkeze iyi günler 
Belki duymussunuzdur  tasoren iscileri kadroya alicaklar İgdas firmasında  10 yıldır taşören olarak çalışmaktayım  emekliliğime 8 ay kaldı  yaklaşık 10 senelik bi tazminatım  var icerde  kadroya gecmek istiyorum ama verilen sozlesmeden şunu anliyorum  tazminat hakkim yanar  eger yanarsa ben hiç girmek istemiyorum zaten 8 ayım kaldı değerli Abilerim kardeşlerim neyapmam gerekiyor bize yarına kadar süre verdiler lütfen bu sozlesme yi doğrumu anlıyorum yoksa yaniliyormuyum yardımcı olursanız çok sevinirim  dağıtılan  sözlesme aynen şöyle 
                 Sulh sözleşemsi 
İbraz edilen kimlik bilgisine göre kimlik tespiti yapılan . ........ tc kimlik numaralı işçi .........ile ...........bakan ligi /musteşarligi /genel müdürlüğü /başkanlığı /rektorlugu arasında aşağıdaki hususlarda mutabakata varılmıs dir 
İşçi .............375 sayılı KHK nin gecicı 23 üncü  geçici 24 üncü maddesi ile tanınan haklar karşılığında daha önce kamu kurum ve kuruluşlarında alt işveren işçisi olarak çalıştığı dönemlere ilişkin olarak iş  sözleşmelerinde n dolayı herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunmayacagini ve bu haklarından feragat ettiğini kabul ve beyan etmektedir .
İlgili idare de 375 sayılı KHK nin geçici 23 üncü /geçici 24 üncü maddesinde aranan şartları taşıması kaydıyla işçi .............. yı surekli işçi kadrosuna /geçici işçi pozisyon larin a  işçi statüsüne  gecirmeyi kabul eder ve beyan etmektedir 
Isci                                  idare temsilcisi 
Adisoyadi imza              adı soyadı imza

Cevap: Kadroya geçmek isteyen Taşeron işçinin feragat imzası

Her ne kadar Bakan sözlü olarak kıdem tazminatının devredileceğini beyan ettiyse de, emekliliğinize az bir süre kalmışsa kadroya geçmek yerine emekliliği bekleyerek kıdem tazminatı almak daha akıllıca olur. 
Hatta 1999 öncesi giriş, 3600 gün 15 yıl şartı sağlanıyorsa, şimdiden kıdem tazminatı alarak ayrılmak mümkün.