Davanın sonucunda kayınvalidem ve gorumcem ceza alirmi
Merhabalar ben 40 gunluk evliyken esimin annesi ve gorumcem bir olup surekli ustume geliyordu eşimde beni hic bir sekilde korumuyordu kapanmam icin baski yaptilar kiyafetlerini yakarim saclarini kazirim oglumu naail ikna ettiysem evlensin diye boşatirimda dedi kardesiyle kavga etti dursunlar diye şoktan hamileyim diye bagriverdim bana olmadik hakaretler edip kopegin kizi nasil hamileyim dersin kayin babanin yaninda bu denmez diyerek ama şu varki bunu demem ayip onlarin dogmamis cocugun ismini,ustunden biçecekleri parayi konusmasi ayip degil esimde hic korumadi birde uzerine yatagimin altindan sabunlar buldum annesi kardesi odama girip duruyorlardi bosatirim seni gonderirim seni cocugun olmasib diyordu sabunlari bulunca bunlari sen koydun bize buyu yaptin diye iftira atti kizi kovdu sonra bana dilekce yazdirip dava actilar esimde onlara yuz verdi ve oda ustume geldi hic bi sekilde hakkim yokmus kendimi savunmayacakmisim ailesinin yuzunden hersey bitti sonuç ne olur?
Cevap: Davanın sonucunda kayınvalidem ve gorumcem ceza alirmi
BU anlattıklarınızı ispat edebilirseniz hem boşanırsınız hem de tazminat ve nafaka isteyebilirsiniz. Yazdığınız dilekçeyi mutlaka bir avukata gösterin derim.
Cevap: Davanın sonucunda kayınvalidem ve gorumcem ceza alirmi
Ben ayrilmak istemiyorum aslinda esimde benden vazgecti ama bilmiyorki basi agriyacak kendi kazdigi kuyuya dusecek aile buyuklerim telefondan gordu haraket ettiklerini iftira attiklarini onlarda şahit kayinbabamin cogu olaydan haberi yok gerçi olsada fayda etmez eşini tutuyor hep çocuk yapma hamile kalma diyor baban kimden peydahladin bu cocugu diyip oldurur evine postalar dedi 14.gunde benim yengem 20.gun hamile kaldigni ogrendi Allah islah etsin hayatimi kararttilar