Cevap: Domain Fırsatçılığı
birkaç yazı daha gonderdim dediğim aşağıdaki yazıdır:
-* ilk kurulduğu günden bugüne kadar kesintisiz sizin firmanız ile çalışmaktayım, server kiraladığım dönemlerde *taki yerinize dahi ziyaretim olmuştur. Böyle bir olayla bu ilişkinin son bulmamasını temenni ediyorum. İlgili verileri topladım bu sorunu çözmenizin iki taraf içinde olumlu olacağı kanaatindeyim. Nasıl ilerleyelim?
bu yazıma da henüz cevap gelmedi. Ayrıca Türkiye'nin en büyük domain sitelerinden biridir.
Ayrıca önemli bir hususta bu telefon numarasının farklılığını kendilerine bildirmiştim geçtiğimiz yıllarda telefon görüşmemizde, yeni hatırlıyorum görüşmeyi, samimi diyaloglardan kaynaklı bişey olmaz düzeltiriz demişlerdi, telefon kaydı varsa mutlaka ortaya çıkacaktır. bu yüzden hiç teklifte alamadım büyük ihtimal.
konunun bilişim dalında türkiyenin en skandal davalarından birine dönüşebileceği kanaatindeyim. Hayır isim tescil değil, henüz konu dava aşamasına gelmeden websitemin ve ilgili kurumun ismini vermenin zarar verebileceği endişesini de taşıyorum aynı zamanda, nitekim işleyiş ve konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim. günümüz internet sektörünü düşündüğümüzde sansasyon yaratabilecek bir marka adı ve pazar payı, sektör epey hızlı büyüyor.
Siteyi daha fazla sorun çıkartmadan iade ettiler arkadaşlar.