Re: Boşanmada maddi tazminat
merhaba
Öncelikle bende resmen aynı olayı yaşıyorum.Anladığım kadarıyla hala seviyorsun ayrılmak istemediğine göre.Ben gerçek sevgiyi artık göremiyorum arkadaşım.Maalesef gerçekten sevdiğimiz için iyi davrandığımız için kaybediyoruz.Dilerim herşey istediğiniz gibi olsun.Bende boşanmak istemedim.Dava red oldu.Üç yıl boşanma davası açamayacak bu arada tazminat davası açmayı düşünüyorum.Bakalım nasıl olacak.Birinci etapta avukat tutmadım ama tazminat davası için avukatla yürütmek istiyorum.Bir insanı terketmek evliliği bitirmek hayatını kararmak bu kadar basit demekki.Evlilik sabır işi,herşeye sabrettim şiddete başvurdu gene sabrettim en sonunda çekti gitti.Allah hepimizin kalbine göre verir herşey yoluna girer dilerim başka ne diyebiliriz.İçinizi ferah tutun.
Re: Boşanmada maddi tazminat
Sayın bfor,
Sitemizde eşinizi şöyle süründürün, böyle eve dönmeye razı edin gibi yanıtlar vermiyoruz üzgünüz. Temel hukuki bilgiler vererek üyelerimize sadece yol gösteriyor, bir avukattan profesyonel yardım almalarını tavsiye ediyoruz. Size, eşinizi eve dönmeye ikna etmeniz hususunda yardım edemeyiz, yazdığınız yerin bir hukuk sitesi olduğunu unutmayınız.
Nafaka, tazminat ve mal rejimine ilişkin haklarınızı öğrenmek istiyorsanız, sitemizde bu konularda fazlasıyla yanıtlanmış soru bulunmaktadır, lütfen inceleyiniz.