Hakkımda gerekçeli karar verildi ne yapmam lazım ?
2015 yılında karakola ifadeye çağrıldim ve kredi kartima benden habersiz para yatırılıp çekilmişti ifade verip ciktim karakoldan..daha sonra İstanbul'a savcılığa çağrıldım ifade verdim ordada yapılan islemler bana ait değil ve şahısları tanımadığımı söyledim ifade verip ciktim..bugün uyaptan kontrol ettik benim adıma dava görünüyor ve sanık olarak görünüyorum mahkeme gerekçeli karar yazıldı demiş .. ve dava türü de ( başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar saglama) diye yazıyor . Ceza alıyor muyum ben bu durumda ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim ...
Cevap: Hakkımda gerekçeli karar verildi ne yapmam lazım ?
Mahkeme Kaleminden gerekçeli Kararı isteyin orada ceza kesilmiş mi kesilmemiş mi belli olur .Bir an önce alın zaman süresini kaçırmadan itiraz etme hakkınız olsun
Ben askerim İstanbul'da nasıl isteyebilirim gerekçeli kararı ? Ankara'ya mı gitmem gerekiyor ?
- - - Updated - - -
Dava Ankara da ondan dedim
- - - Updated - - -
Ben askerim de İstanbul da dava Ankara'dan açılmis Ankara'ya mi gitmem gerekiyor nasıl alabilirim gerekçeli kararı
Hangi İlde Davanız ve Mahkemeniz oldu ise o Mahkemenin Kaleminden.Adresinize de gelir tabiki doğru Adres ise.Adres de bulamazlarsa Muhtara bırakırlar ve Yasal süre başlar,
Vatandaş Uyap dan ögrenilebilirmi onu bilmiyorum
Sagolun hocam Ankara da olmuş mahkeme ama cagrilmadim hiç acaba telefon açsam mahkeme kalemine yardımcı olurlar mı
Telefonla sadece postaya verilmiş ise onu söylerler pek fazla yardımcı olmazlar Adresinizi kontrol ettirin