18 yıl çağrı aldım dediğiniz dönemde , işitme engelli raporunuz varmıydı? İşverene bu raporu sundunuz mu?
Printable View
18 yıl çağrı aldım dediğiniz dönemde , işitme engelli raporunuz varmıydı? İşverene bu raporu sundunuz mu?
Merhaba, İşe başlamadan önce sağ kulağımda duyma kaybı ile askerden muaf ım. Bir çağrı merkezinde Beyaz yaka olarak 18 yıl çağrı aldım. Daha sonra yaka ve görev değişikliğim oldu. Mavi yaka ve eğitim elemanı olarak görev değişikliğim oldu. 1 yıl bu görevde yer aldım. Bu süreçten sonra müdür değişikliğimiz oldu ve 5 ay sonra görevden alındım ve vardiya destek elemanı olarak görevlendirildim. 7 ay bu görevde kaldım. herhangi bir eğitim ve bilgi almadan bu görevden de alındığımı ve çağrıya geri dönmem gerektiği bana sözlü olarak bildirildi. Görev tanımım Eğitim elemanı olarak geçmektedir. Bu durumda beni çağrı almasının yasalmıdır. Çağrı dışında diğer bölümlerde çalışabileceğimi belirtmeme rağmen hala bana çağrıya geçmem konusunda baskı yapılmaktadır. Bu konuda bilgi alabilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim.
- - - Updated - - -
ilk işe girişte söyledim. Askeri hastane nin verdiği rapor var. benden rapor istenmediği için rapor sunmamıştım. ama şu an alacağım.