Spor salonu paramı geri vermiyor
iyi günler dilerim herkese. benim bir sorum olacaktı. Ben yaklaşık 10 gün önce bir spor salonuna üye oldum. aradan 1 hafta geçti ve bana bulunduğumuz binanın kapatılacağını söylediler en yakın diğer şubeye gitmem gerektiğini yada başka birine üyeliğimi nakit edebileceğimi söylediler. ben ise daha 1 hafta olduğunu 6 aylık üyeliğimin iadesini istediğimi söyledim. Bu konuda sözleşme imzaladınız iade yapamayız dediler. hatta sözleşmede 10 km uzaklık olayı varmış yeni şube 9km uzaktaymış. 10 km geçseymiş iade edeceklermiş. Benim hiçbir hakkım yokmudur ? 1 hafta önce kesin biliyorlardı böyle olacağını sözleşme imzalatıp üye yaptılar 1 hafta geçti kapatıyoruz diğer şubeye gidin dediler. diğer şubeye gitsem her ay 500 lira benzin yakarım üyelik ücretim ayda 50 liradan 550 liraya çıkar. başka birisine devretmekte dünyanın en saçma teklifi sonuçta kendi sağlığım için gidiyorum :)
tüketici heyetine şikayette bulundum bugün ama oradan sonuç çıkarmı bilmiyorum. Bu şekilde bütün müşterilerini mağdur ettiler paranın üzerine yatacaklarını düşündüler. şubenin kapatılması onların sorunu ve biz mağduruz burada. ne yapmamız gerekiyor? dava açsak kazanırmıyız yoksa sözleşme imzaladığımız için direkt onlar mı haklı oluyor.
Cevap: Spor salonu paramı geri vermiyor
sözleşme imzaladıysanız hiçbir hak talep edemezsiniz.