İyi geceler faydalı bir yer olarak gördüm ve kayıt oldum herkese selamlar.Bir sorum olacak yardımlarınıza ihtiyacım var.2015 yılında kredi ile bir ev aldım evi alırken mütait 1. Kat ve 2. Katların elinde mevcut oldugunu söyledi ve ikisinden birini beyenimize sundu biz 1. Katı almak istediğimizi söyledik banka kredisi tapu derken herşey tamam evi aldık oturmaya başladık fakat aradan 1ay sonra benim oturmaya başladığım evin zemin aldığım evin 1. Kat olduğunu ögrendim yani kandırıldığımızı kendi aldığımız evde oturmadığımızı zemin de oturduğumuzu anladık (evde kot fakı var ev 1. Kat gibi görünüyor)bu arada da benim tapusunu aldığım evin de başkasına satıldığını anladık eve oturan kişiler ile anlaşmaya çalışsamda biryere varamadık aradan 1 sene geçti ve diğer ev sahibine icra geldi evin banka tarafından satılacağını evi boşaltmamız ğerektiğiğni söylediler bu durumda biz kendi tapumuza anlaşarak çıktık. Fakat şimdi diğer ev sahibi yani zemin katı alan kişi emlakçıyı mahkemeye vermiş elinde sözleşme varmış ve şuan mahkemelik ler benim tapuma da ihtiyad ı tedbir 2 koymuş mahkeme bu durumda benim yapmam gereken birşey varmıdır adıma açılan bir dava yok mudahil olduğumda yorumlarınızı merakla bekliyorum. Teşekkürler