Cevap: Sahte Evrak ( RESİMLİ)
Bütün mesele imzanın size ait olup olmadığıdır.
İmza itirazında bulunursunuz, imza size ait değilse ödemekten kurtulursunuz.
İmza size aitse, senette sonradan tahrifat yapıldığı gibi bir iddianız olmadığına göre inkar tazminatı, icra masrafları ve faizle ödersiniz.
Alıntı:
Stj.Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı
Bütün mesele imzanın size ait olup olmadığıdır.
İmza itirazında bulunursunuz, imza size ait değilse ödemekten kurtulursunuz.
İmza size aitse, senette sonradan tahrifat yapıldığı gibi bir iddianız olmadığına göre inkar tazminatı, icra masrafları ve faizle ödersiniz.
peki imza bize ait olsaydı ama borç olmasaydı yani unutulmuş bir senet olsaydı ne olurdu selçuk bey
Ödeme yapıldığında alacaklının senedi iade etmesi, ödeme kısmi ise makbuz vermesi gerekir.
Senet geri alınmadan ödeme yapmak doğru değildir.
Senet tek başına borç kanıtıdır.Senet var, imza da benim ama borç yok diye bir dünya yok.İmza sizinse masraflar, inkar tazminatı ve faizle o borç karşınıza çıkacaktır.
Sahte senet olayım var senet üzerinde beni hem borçlu hemde alacakli yapmış yani alacaklı kisma benim adım soy adım yazılmış ve üzerine çizik çekilmiş ve kendi adını yazmış bi üstüne alacaklı olarak yani adım soy adım yazıyor fakat üzerinde çizik var alacaklı ve borçlu görnuyorum sahte mi şimdi bu senet yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Benimde Tavsiyem Özel Bilirkişi ile Evrak'ı inceletmeniz. O zaman kafanızdaki sorular bir nebze olsun gider.
Alıntı:
muratmurat1 rumuzlu üyeden alıntı
Benimde Tavsiyem Özel Bilirkişi ile Evrak'ı inceletmeniz. O zaman kafanızdaki sorular bir nebze olsun gider.
Adana kriminal da inceliyor suan senet fakat henüz bi cevap gelmedi 4 ay oldu ilginiz için teşekkür ederim
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazılar farklı senet farklı