Cevap: Ne yapacağımı bilmiyorum
2666 TL cezayı 20 taksitte ödemeniz, bir taksiti kaçırdığınız takdirde tamamını peşin ödemeniz gerektiği hükme bağlanmış.
Belki tebligatta bir sorun çıkmıştır. Ama daha sonra hepsini toptan ödemek zorunda kalmamak ve denetimli serbestliğin bozulmaması için kararı veren Asliye Ceza Mahkemesi kalemine giderek bilgi alın.
Alıntı:
Stj.Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı
2666 TL cezayı 20 taksitte ödemeniz, bir taksiti kaçırdığınız takdirde tamamını peşin ödemeniz gerektiği hükme bağlanmış.
Belki tebligatta bir sorun çıkmıştır. Ama daha sonra hepsini toptan ödemek zorunda kalmamak ve denetimli serbestliğin bozulmaması için kararı veren Asliye Ceza Mahkemesi kalemine giderek bilgi alın.
Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum.ancak e devlet ten baktıgımda dosya yargıtayda ön incelemede görüküyor.şuan istanbulda çalışıyorum ve memlekete gidip mahkemeye sormak yerine silivrideki mahkemeye gidip bilgi almam mümkünmüdür?sırf bunun için nevşehire git gel yapmam şuan çok zor duruyor davada yer alan avukatada ulaşamıyorum açıkcası devlet tarafımdan atandıgındanmıdır bu ilgisizliği
Bu konunun devamını getirmek istiyorum kısaca özet geçicem.devlet tarafından atanan avukatım mahkemeye temyiz başvurusu yapmış şuan dosya istinafta görüküyor. Kendisine mail yoluyla ulaşmayı başardım.ancak yine pek bi ilgilenme olmadı sadece dosya durumunu paylaştı.ki bunu uyap smstende yapabiliyorum.şimdiki adıyla istinaf başvurusu yapılmış anlıyacagınız.karar ne zaman verilir bilmiyorum.çünkü eylül-ekim ayında uzmanlık mülakatına giricem ki güvenlik soruşturmama bu dava yüzde yüz etki edecektir.gönül isterdiki pişman olup gelen kargoyu almadıgım ve arkadaşımında almadığı bu davada böyle bişey yaşamamak.zamanı geriye almam artık mümkün değil.17 yaşında yaptıgım bi anlık hevesle meydana gelen olay yaşantım boyunca mesleğime kadar etkileyecegini o an düşünenemem çok garip bi his uyandırıyor.büyük pişmanlık içerisindeyim hele şu uzmanlık olayı yokmu çok canım sıkılıyor son zamanlarda.yüz kızartıcı bi suçmudur onu dahi bilmiyorum.yada güvenlik soruşturmamı ne derece etkiler hiç bi fikrim yok keşke yapmasaydım diyorum sadece içim içimi yiyor be.
- - - Updated - - -
Avukatımdan gelen mail linkte mevcut
Ceza ertelendiğine göre parayı ödeyecekmiyim onu sordum ama bi cevap gelmedi
https://i.hizliresim.com/nOoW6N.png