Merhaba bugün kızılay'da 50 TL ye e sigara aldım fakat hiç hoşuma gitmedi, bunu yatın götürüp iade etme şansım vat mı acaba bu arada fiş falan vermediler posları kasaları falan yok çünkü
. Şimdiden teşekkürler
Printable View
Merhaba bugün kızılay'da 50 TL ye e sigara aldım fakat hiç hoşuma gitmedi, bunu yatın götürüp iade etme şansım vat mı acaba bu arada fiş falan vermediler posları kasaları falan yok çünkü
. Şimdiden teşekkürler
Sizi onu satan sistem yasa dışı yollardan ülkeye getirmiş, gizli kapaklı, araç bagajından yada yolda belde merdiven altında satış yapan, hiç bir kaydı kuydu faturası vergisi olmayan bir sistem.Yarın gidip beğenmedim ver paramı geri derseniz hukuki bir durum içinde olmayacaksınız.Artık çıkarır verir mi hiç sanmıyorum ama umarım yarın ürün sattılar geri iadede et diye diretince 2-3 kişiden zopa yedim diye buraya yazma ihtimaliniz var gene.Aklınızda olsun.Faturasın bir ürün için değil sonuç almak aranızda böyle bir alış veriş olduğunu dahi ispat şansınız yok.Yarın aldığınız yer biz seni tanımıyoz yanlışın var ne elektroniği ne sigarası derse hukuken yapılabilecek hiç bir şey yok.