Eminevim gibi şirketlerin iflası yada el konulması durumunda oraya peşinat/taksit verenlerin alacaklarının durumu hk.
Merhaba Arkadaşlar,
eminevim, fuzul ev ve birevim gibi elbirliği gibi sistemlerden yararlanmak istiyorum ancak. korkum şu ki şirketin iflası yada herhangi bi sebepten el konulması durumunda. verdiğim peşinat ve taksitlerin durumu nolur(nasıl geri alınır, hukuksal garantisi). buna tedbiren ben sözleşmeyi imzalarken firmadan bu korkumu giderecek ne gibi bi evrak isteyebilirim yada ne şekilde imzalaşabiliriz. teminat vs. için. yani iflas ve el koyma durumunda yatırdıklarını garanti altına alma adına öncesinde (sözleşme aşamasında) ne yapılabilir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Cevap: Eminevim gibi şirketlerin iflası yada el konulması durumunda oraya peşinat/taksit verenlerin alacaklarının durumu hk.
sn. avukat arkadaşlar konunun ehemmiyeti bu ay benim için çok önemli.. yardımınızı bekliyorum. teşekkürler şimdiden
Cevap: Eminevim gibi şirketlerin iflası yada el konulması durumunda oraya peşinat/taksit verenlerin alacaklarının durumu hk.
Merhabalar,
Bu kuruluşla karşılıklı olarak imzalayacağınız sözleşmede yazılı olması gerekmez mi?
Alıntı:
tempogrup rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Bu kuruluşla karşılıklı olarak imzalayacağınız sözleşmede yazılı olması gerekmez mi?
sözleşme örneğini aldım öyle bi ibare malesef yok ve sözleşme copy past olduğu için kişiye özel sözleşme hazırlamıyorlar. Kendimi ve verdiklerimi de düşünmem gerek. Olası iflas ve el koymada ne olur verdiklerimin durumu.. teminat nasıl alırım yada alınır.. napılır bilmiyorum?
Bu tür risklere girmek istemiyorsanız bunlarla uğraşmak yerine bir bankadan kredi çekip ihtiyacınızı alabilirsiniz.
şunu mu anlamalıyım;
olası iflas yada el koyulmada ödemeler arasında elindeki belgelerle önceliğe alınma yada hiç bir teminatın hükmü kalmaz? mı.