Sahte Çek İle Yargılanıyorum
Öncelikle Mrb Olay 2014 yılında elimdeki büyük baş hayvaları çek karşılıgı satmam ile başladı elimdeki bütün hayvanları alıp bana 4 adet çek verdiler çekleri bankaya götürüp sorgulattıgım herhangi bir sorun olmadıgını söylediler çekler adıma düzenlenmiş tacir çeki idi daha sonradan çekleri ciro edip kullandım sonra çek tarihlerinde çeklerin sahte oldugunu ögrendik polis karkoluna çagırıldım imza örneklerim ve el yazım alındı konuyla ilgili ayrıyetten savcılıga kendim giderek suç duyrusunda bulundum çiro edip veridigim şahısların ikisi hariç digerlerinin magduriyetini giderdim daha sonra geçen hafta savcılıktan kovuşturmaya yer olmadıgına dair yazı geldi gelen yazıda müşteki sıfatı taşımakta idim ardından agır ceza mahkemesinde dün edevletten ögrendigim agır ceza mahkemeside sanık sıfatıyla mahkeme açılmış şimdi bu durumda ne yapmam gerekir bu olaydan ötürü bütün ticari itabarımı kaybettmiş olup şu an yevmiye usulü bir restorantta çalışmaktayım avukata gitmeye avukat tutmaya ne param nede durumum var şimdiden teşşekur ederim iyi çalışmalar
Cevap: Sahte Çek İle Yargılanıyorum